Kombucha Startkultur med oppskriftshefte
Opprinnelig pris var: kr 259,00.kr 219,00Nåværende pris er: kr 219,00.
Du sparer kr 40,00
Pakketilbud med økologisk kombucha startkultur på 100 ml, samt oppskriftshefte med veiledning og mange fine oppskrifter.
På lager
Pakketilbud med kombucha startkultur og informasjonshefte
Vi har laget en pakke med en kombuchastarter og et informasjonshefte. Dette er en levende kultur som må aktiveres. Informasjonshefte gir svar på alle relevante spørsmål rundt kombuchalaging, samt oppskrifter. Les mer om kombucha startkulturen her:
a) Om kombuchastarteren økologisk 100 ml
Lag din egen kombucha med denne lille økologiske startkulturen på 100 ml.
Ingrediensene i starteren er: Vann, svart te*, sukker,* startkultur*. *= økologisk. Produsert i EU, Slovenia. Produktet er Økologisk, Raw, Vegan, GMO fri, Glutenfri.
Kan oppbevares i 12 mnd. i uåpnet tilstand. Etter åpning må den brukes med en gang.
All fermentert mat kan inneholde spor av alkohol og histaminer. Hvis du lager kombucha for barn, gravide eller ammende mødre, sjekk med legen at det er ok at de drikker det.
Oppskriften på hjemmelaget kombucha:
- 1 kombucha starter (hele flaskens innhold på 100 ml)
- 50 g sukker
- 9 dl vann
- 2 ts (eller 2 teposer) svart te/ teblader
Lag 2 dl te, og løs opp sukkeret. Kjøl alt ned. Hell dette i en stor glasskrukke. Tilsett resten av vannet (7 dl), og deretter resten av kombucha starteren. Dekk til åpningen på glasset med et stoff/ netting, som gjør det mulig at luft kommer inn/ut, og fluer ikke kommer inn. La det står å fermentere i 7-14 dager. Scoobyen vil begynne å vokse på toppen av væsken. Når kombuchaen er ferdig, ta vare på scoobyen, og 100 ml av kombuchaen. Dette skal du bruke når du lager neste batch. Kombuchaen kan drikkes med en gang, eller lagres på flaske i kjøleskapet til 2. gangs fermentering. Bruk aldri redskap av metall når du jobber med dette.
b) Om informasjonshefte som beskriver kombuchabrygging
Heftet som heter ‘Homebrewing Kombucha guidelines and recipes‘, er på engelsk og er på totalt 63 sider.Heftet er veldig levende illustrert med masse bilder og tegninger.
Heftet behandler disse temaene:
- Kombucha fermenteringsinstruksjoner.
- Kombucha ‘tea of life’.
- Fakta om kombucha.
- Hva du trenger for å lage kombucha.
- Utstyr og ingredienser.
- Step by step manual.
- Hvordan fortsette å dyrke?
- Annengangs-fermentering.
- Tips og triks.
- Mange ulike opppskrifter.
Vekt | 150 g |
---|---|
Dimensjoner | 30 × 30 × 30 cm |
Reviews
There are no reviews yet.