Fermenteringskrukke 5L Brun med håndtak

kr 622,00

Tradisjonell brun fermenteringskrukke med 2 store trykkstener som følger med. Solid håndverk. Håndtak på sidene. Til å fermentere litt større mengder

Tomt på lager

Tilbake på lager-varsel

EAN: 4021992032059 Produktnummer: 81155 Kategori: Brand:

Fermenteringskrukke 5 liter brun uten lokk

Denne fermenteringskrukken er en ny modell vi har fått inn. I Tyskland kalles dette Einmachtopf. Krukken har en stor vid åpning og den rommer 5 liter. Du kan føre hele kålhoder ned i krukken , og man fermenterer uten lokk i denne. Praktiske håndtak. Håndlaget og produsert i Europa.

Krukkene er helt fri for bly og tungmetaller i leiren.

Str. på krukken:  Høyde: 24,5 cm, Diameter: 23,4 cm.

Interessert i flere gratis fermenteringsoppskrifter: Gratis Ebok fra Annelies Schöneck kan lastes ned her 

Vekt 9000,0000 g
Dimensjoner 62 × 40 × 35 cm
Bruk og oppbevaring

<h2><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 12pt;">Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering</span></strong></span></h2>
<p>Dette er vår beste råd

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fermenteringskrukke 5L Brun med håndtak”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering

Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:
  1. Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
  2. Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
  3. Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
  4. Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
  5. Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
  6. Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
  7. Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
  8. Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
  9. La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
  10. Skulle du være så uheldig å få mugg på noe, så er det beste trikset eddik og vann.