Tilbud!

Fermenteringskrukke 2 L kremhvit

Opprinnelig pris var: kr 420,00.Nåværende pris er: kr 399,00.
Du sparer kr 21,00

Fin kremhvit krukke å starte fermentering med. Vår billigste 2 liter. Liten 2 liters fermenteringskrukke. Akkurat passe stor.

Tomt på lager

Tilbake på lager-varsel

EAN: 7072921005139 Produktnummer: 82021 Kategorier: ,

Fermenteringskrukke 2 liter kremfarget

Dette er en 2 liters kremfarget krukke for deg som vil prøve fermentering og ikke bruke alt for mye penger på en krukke. Denne fermenteringskrukken er vår billigste 2 liter.  Du kan lage små prosjoner å teste ut fermentering. Modellen har 2 små lodd som følger med. Loddene skal legges oppå grønnsakene til slutt når du har fylt krukken med grønnsaker.

Når du legger de 2 fermenteringstenene oppå kålen, hindrer du at luftboblene går ned i krukken. Stamp massen ned så godt du kan, for å skape et anaerobt/lufttett miljø inni kålem. Luftboblene som dannes under fermenteringen slippes ut gjennom lokket. Hell vann i vannrennen etter at du setter på lokket. Luft slipper ut av krukken, men ingen luft slipper inn. Dette er bra for vellykket fermentering.

Interessert i flere gratis fermenteringsoppskrifter: Gratis Ebok fra Annelies Schöneck kan lastes ned her 

Vekt 3000 g
Dimensjoner 49 × 28 × 28,5 cm
Bruk og oppbevaring

<h2><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 12pt;">Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering</span></strong></span></h2>
<p>Dette er vår beste råd

Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering

Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:
  1. Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
  2. Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
  3. Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
  4. Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
  5. Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
  6. Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
  7. Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
  8. Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
  9. La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
  10. Skulle du være så uheldig å få mugg på noe, så er det beste trikset eddik og vann.