Fermenteringskrukke 2 L kremhvit
Opprinnelig pris var: kr 520,00.kr 479,00Nåværende pris er: kr 479,00.
Du sparer kr 41,00
Fin kremhvit krukke å starte fermentering med. Vår billigste 2 liter. Liten 2 liters fermenteringskrukke. Akkurat passe stor.
Utsolgt
Tilbake på lager-varsel
Fermenteringskrukke 2 liter kremfarget
Dette er en 2 liters kremfarget krukke for deg som vil prøve fermentering og ikke bruke alt for mye penger på en krukke. Denne fermenteringskrukken er vår billigste 2 liter. Du kan lage små prosjoner å teste ut fermentering. Modellen har 2 små lodd som følger med. Loddene skal legges oppå grønnsakene til slutt når du har fylt krukken med grønnsaker.
Når du legger de 2 fermenteringstenene oppå kålen, hindrer du at luftboblene går ned i krukken. Stamp massen ned så godt du kan, for å skape et anaerobt/lufttett miljø inni kålem. Luftboblene som dannes under fermenteringen slippes ut gjennom lokket. Hell vann i vannrennen etter at du setter på lokket. Luft slipper ut av krukken, men ingen luft slipper inn. Dette er bra for vellykket fermentering.
Interessert i flere gratis fermenteringsoppskrifter: Gratis Ebok fra Annelies Schöneck kan lastes ned her
Vekt | 3000 g |
---|---|
Dimensjoner | 40 × 30 × 40 cm |
Bruk og oppbevaring | <h2><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 12pt;">Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering</span></strong></span></h2> |
Be the first to review “Fermenteringskrukke 2 L kremhvit”
Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering
Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:- Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
- Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
- Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
- Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
- Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
- Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
- Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
- Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
- La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
- Skulle du være så uheldig å få mugg på noe, så er det beste trikset eddik og vann.
Reviews
There are no reviews yet.