Cheese maker 848 ml blå med oppskriftsbok
kr 349
Du sparer kr 100
Lag hjemmelaget probiotisk ost! I denne krukken kan du lage myke oster som mascarpone, ricotta, mozarella etc. Oppskriftshefte med fine bilder følger med.
På lager
Beskrivelse
Om oste produksjonssettet 848 ml.
Bruk hjemmelaget kefir til å lage dine egne fermenterte oster, uten ostestartkultur. Lag oster f. eks mascapone, riccotta ol., helt uten tilsetningsstoffer i denne krukken. Du kan også bruke krukken til is-te, is kaffe eller å lage mandelmelk.
Om delene i osteproduksjonssettet:
Settet består av 6 ulike deler beskrevet nedenfor. Sjekk under fanen: Bruk og oppbevaring’ her under produktet, for hvordan du skal lage din egen ost. Oppskrifteheftet følger også med.
1.Topp lokk
Topplokket kan skrus opp og igjen. Den dekker osten og hindrer fluer å komme inn, samt at osten skal absorbere lukter fra andre ting i kjøleskapet. Når osten er klar, bruker du lokket opp ned som et brett under osten.
2.Spiral med lokk
Det følger med en spiral som skal brukes til å presse ostemassen ned sammen med et lite hvitt plastlokk.
3.Kurven til å lage osten i
Mesh kurven er laget for at osten sakte skal siles. Kurven er laget av nylon mesh, og den separerer ostemassen fra den probiotiske melken. Kanten på kurven har en stiv ring, slik at når osten er ferdig og den hvelves, er kurven en fin støtte. Mesh kurven vaskes mellom hver osteproduksjon.
4.Ringen
Ringen er en viktig del av osteproduksjonskrukken. Den holder mesh kurven på plass under osteproduksjonen. Den sitter på toppen av glasskrukken og holder silen på plass, slik at den gir mer volum i krukken. Når ostemassen siles, kan det bli litt tørre kanter på osten opp i mot ringen. Dette er lett å vaske av.
5.Glasskrukken
Glasskrukken er selve produksjonskrukken. Den holder alt utstyret på plass. Den vaskes og brukes om igjen.
6.Oppskriftshefte
Du får med et oppskriftshefte med mange oppskrifter på hvordan du skal lage probiotisk ost selv. Heftet er skrevet på engelsk.
( Skal du lage mozorella eller cottage cheese må du ha 1,4 l oste settet. Det krever større beholder fordi det produseres mer væske i produksjonsprosessen).
Tilleggsinformasjon
Vekt | 1000,0000 g |
---|---|
Bruk og oppbevaring | <h2><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><span style="line-height: 107%;">Slik lager du hjemmelaget fermentert ost</span></strong></span></h2> |
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.