Marsipankuler hjemmelagde

Hjemmelagde marsipankuler smaker himmelsk. Du lager marsipanmassen selv, og søter med agave isteden for melis. Til slutt rulles kulene i rått kakaotrekk.
Oppskrift på Marsipankuler
Ca 10-12 marsipankuler.
Ingredienser til Marsipanen:
- 3 dl Sana Bona mandler økologiske, finmalte eller Sana Bona mandelmel økologisk
- 1 ts ekte vaniljepulver
- 3 ss agave eller Sana Bona kokossirup økologisk eller agave(ikke rå)
- 2 ss Sana Bona rått kakaosmør økologisk, smeltet
- 2 ts rå økologisk Sana Bona kokosolje x-virgin, smeltet
Ingredienser til Marsipankulertrekket:
- 4 ss Sana Bona rått kakaosmør økologisk, smeltet
- 3 ss Sana Bona rått kakaopulver økologisk elelr agave
- 2 ss agave eller Sana Bona kokossirup økologisk (ikke rå)
Slik lager du kulene:
Madelmassen:
Mal mandler i en blender, eller kværn. Smelt kakaosmøret i vannbad, og bland kakaosmør og malte mandler sammen med agave, vaniljepulver og litt kokosolje (1-2 ts). Lag små kuler av denne mandelmassen.
Sjokoladetrekk:
Smelt kakaosmøret i vannbad, og tilsett agave og rått kakaopulver. Kakaoen skal være sterk og mørk.
Dypp kulene i sjokoladen når den mørke sjokoladen er litt stiv. Du må dyppe kulene flere ganger. Det vil si at et lag stivner, dypp så en gang til osv. Til slutt kan du rulle kulene i litt kokos eller mandler.