Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Glutenfrie Lavkarbo Knekkebrød


Råvaregruppe: Glutenfri Knekkebrød
knekkebrod glutenfie lavkarb

Prøv å lage glutenfrie lavkarbo knekkebrød til matpakken eller frokost. Mye protein og sunt fett i disse.

Oppskrift på Glutenfrie lavkarbo knekkebrød

1 brett i stekeovnen

  • 5 egg
  • 1 dl blandet frø( linfrø, solsikke, sesam, gresskar)
  • 1 dl Sana Bona mandler
  • 1 dl Sana Bona valnøtter
  • 1 ss Sana Bona Himalayasalt
  • 1 til frømiks: 1,5 dl linfrø, 1 dl sesamfrø, 1 dl valnøtter, 4 dl mandler
  • 2 til frømiks: 2,5 dl lifrø,2,5 dl mandler,1 dl sesamfrø, 1 dl valnøtter

Slik gjør du

Mal alle frø og nøtter, før du tilsetter salt og egg. Smør deigen utover en langpanne, og rut opp, før du steker knekkebrødene på 190 grader, midt i ovnen, i ca. 10-15 min. Bruk bakepapir.