Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Bokhvetebrød fermentert glutenfritt


Råvaregruppe: Glutenfritt Brød, Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokosolje, Mandelmel
bokhvetebrod

Et kjempegodt brød med kun 3 ingredienser. Glutenfritt brød. Lett å lage.

Oppskrift på brød med bokhvete

For 1 bokhvetebrød

Slik lager bøkhvetebrødet

Mål opp hel bokhvete og legge det i vann i 8-12 timer. Skyll den hele bokhveten gjennom en stor sil. Mos bokhveten ,salt og vann sammen til en smidig deig i en kjøkkenmaskin, blender eller med en stavmikser. Legg deigen i en bolle, sett over et kjøkkenhåndkle og vent 24 timer slik at massen fermenterer. Etter 24 timer heller du deigen, som skal ha fermenter med litt små luftbobler inni,  opp i en smurt brødform, eller bruk bakepapir. Sett ovnen på 250 grader Celsius, Når du steker brødet, setter du temeraturen ned til ca 170 grader. La brødet steke i 1 time. Ta det gjerne ut av formen og stek det litt uten form slik at skorpen blir hardere under. Husk å bruke havsalt, ikke noe annet, ellers får du ikke til fermenteringen.