Faktaark: Food combining (eng)
kr 99
Du sparer kr 21
Fordøyelsen av matvarer er forskjellig pga. matvarenes ulike kompleksitet. Dette er et laminert 4-siders faktaark om tips rundt kombinering av matvarer.
På lager
Beskrivelse
Laminert 4 siders hefte om kombinering av matvarer
Dette er et solid hefte tettpakket med stoff på 4 stk A4 sider, med en del gode illustrasjoner om kombinering av ulike matvarer.
Fordøyelsen av matvarer er forskjellig pga. matvarenes ulike kompleksitet. Proteiner f. eks (nøtter og frø) tar 4 timer og fordøye, sammenliknet med for eksempel melon, som kan ta 15-30 minutter og fordøye. Det er viktig å tenke igjennom dette for å få en god fordøyelse. Noen ganger kan det være lurt å spise enkelte matvarer før andre, for å lette fordøyelsen. Mange kan oppleve tretthet og mye gassdannelse i tarmen etter spising.
Enkelte matvarer har syredannende fordøyelsessafter, og andre har basedannende fordøyelsessafter. Disse kan lett nøytralisere hverandre, hvis de spises sammen. Det er lurt å kjenne til noen tips og prøve så langt man kan å kombinere rett.
Veldig solid laminert hefte til å bruke som oppslagsverk. Lett å forstå selv om det er engelsk tekst. Korte faktabokser.
I dette 4-siders laminerte arket, får du en innføring i følgende temaer:
- 2 prinsipper for mat kombinering
- 4 gylne regler
- Faste
- Matkombinasjoner
- Gode og dårlige matkombinasjoner
- Fordøyelsestider
- Oppskrifter med en 2 dagers plan
Tilleggsinformasjon
Vekt | 52,0000 g |
---|---|
Dimensjoner | 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm |
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.