Tilbud!

Faktaark: Food combining (eng)

kr 99
Du sparer kr 21

Fordøyelsen av matvarer er forskjellig pga. matvarenes ulike kompleksitet. Dette er et laminert 4-siders faktaark om tips rundt kombinering av matvarer.

På lager

EAN: 7072921001452 Produktnr: 40073 Kategori:

Beskrivelse

Laminert 4 siders hefte om kombinering av matvarer

Dette er et solid hefte tettpakket med stoff på 4 stk A4 sider, med en del gode illustrasjoner om kombinering av ulike matvarer.

Fordøyelsen av matvarer er forskjellig pga. matvarenes ulike kompleksitet. Proteiner f. eks (nøtter og frø) tar 4 timer og fordøye, sammenliknet med for eksempel melon, som kan ta 15-30 minutter og fordøye. Det er viktig å tenke igjennom dette for å få en god fordøyelse. Noen ganger kan det være lurt å spise enkelte matvarer før andre, for å lette fordøyelsen. Mange kan oppleve tretthet og mye gassdannelse i tarmen etter spising.

Enkelte matvarer har syredannende fordøyelsessafter, og andre har basedannende fordøyelsessafter. Disse kan lett nøytralisere hverandre, hvis de spises sammen. Det er lurt å kjenne til noen tips og prøve så langt man kan å kombinere rett.

Veldig solid laminert hefte til å bruke som oppslagsverk. Lett å forstå selv om det er engelsk tekst. Korte faktabokser.

I dette 4-siders laminerte arket, får du en innføring i følgende temaer:

  • 2 prinsipper for mat kombinering
  • 4 gylne regler
  • Faste
  • Matkombinasjoner
  • Gode og dårlige matkombinasjoner
  • Fordøyelsestider
  • Oppskrifter med en 2 dagers plan

Tilleggsinformasjon

Vekt 52,0000 g
Dimensjoner 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Faktaark: Food combining (eng)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *