Boken Et Glutenfritt kjøkken
kr 349
En glutenfri bakebok med gode oppskrifter på brød, surdeig, kaker, pannekaker og frokoster. Næringsrike oppskrifter med nydelige, inspirerende bilder
På lager
Beskrivelse
Om Boken Et glutenfritt kjøkken
Dette er et eldorado av en kokebok med masse fine oppskrifter på glutenfri bakst av alle slag. Monica Hellmann oppdaget at hun hadde cølaki i voksen alder og laget denne kokeboken.
Med disse oppskriftene kan du leve sunt, og bake selv med mange gode ingredienser. Det er tips fra en erfaren baker.
Bildene er lekkert illustrert, så det frister å bake. Du får tisp og triks. Maten er for alle, sier Monica, selv om du ikke har cølaki.
Dette er temaer i boken Grønt:
- Gjærbakst
- Eltefri gjærbakst
- Surdeig
- Kaker
- Vafler
- Pannekaker
- Grøter
- Scones
- Lomper
- Flatbrød
- og masse småretter
Utgitt av Gyldendal Forlag i 2021. Innbundet: 207 sider
Tilleggsinformasjon
Vekt | 200,0000 g |
---|
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.