Tilbud!

Beredskaps fermenteringspakken

Opprinnelig pris var: kr 958,00.Nåværende pris er: kr 858,00.
Du sparer kr 100,00

Fermenterings beredskap. To fermenteringskrukker du kan fermentere og langtidslagre mat i. 2 liter x 2 stk

På lager

Om Beredskaps fermenteringspakken 2 stk 2 liters krukker med stamper

Hvis du ønsker å ha beredskap på fermentert mat. Kan du lage noen små porsjoner som du har stående i 2 små 2 liters krukker. Det er overkommelig å starte med. Holdbarheten er super i keramikkrukker. De kan lagres i mange år. Innholdet holder seg hvis du passer på å rengjøre krukken godt, koke fermenteringsstenene og holde maten i et anareobt miljø

Hva får du i Beredskaps fermenteringspakken?

Pakken inneholder dette:

  • 1 stk 2 liters fermenteringskrukke med 2 stk fermenteringsstener i brun farge
  • 1 stk 2 liters fermenteringskrukke med 2 stk fermenteringsstener i beige farge

Hvordan behandle fermenteringskrukken før og etter fermentering

Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:

  1. Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
  2. Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
  3. Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
  4. Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
  5. Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
  6. Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
  7. Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
  8. Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
  9. La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
  10. Det beste trikset  er å vaske med eddik og vann.
  11. Når du legger de 2 fermenteringstenene oppå kålen, hindrer du at luftboblene går ned i krukken. Stamp massen ned så godt du kan, for å skape et anaerobt/lufttett miljø inni kålen. Luftboblene som dannes under fermenteringen slippes ut gjennom lokket. Hell vann i vannrennen etter at du setter på lokket. Luft slipper ut av krukken, men ingen luft slipper inn. Dette er bra for vellykket fermentering.

Interessert i gratis fermenteringsoppskrifterGratis Ebok fra Annelies Schöneck kan lastes ned her 

Vekt 4000 g
Dimensjoner 50 × 50 × 40 cm
Bruk og oppbevaring

<h2><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 12pt;">Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering</span></strong></span></h2>
<p>Dette er vår beste råd

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beredskaps fermenteringspakken”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *