Beredskaps fermenteringspakken
Opprinnelig pris var: kr 958,00.kr 858,00Nåværende pris er: kr 858,00.
Du sparer kr 100,00
Fermenterings beredskap. To fermenteringskrukker du kan fermentere og langtidslagre mat i. 2 liter x 2 stk
På lager
Om Beredskaps fermenteringspakken 2 stk 2 liters krukker med stamper
Hvis du ønsker å ha beredskap på fermentert mat. Kan du lage noen små porsjoner som du har stående i 2 små 2 liters krukker. Det er overkommelig å starte med. Holdbarheten er super i keramikkrukker. De kan lagres i mange år. Innholdet holder seg hvis du passer på å rengjøre krukken godt, koke fermenteringsstenene og holde maten i et anareobt miljø
Hva får du i Beredskaps fermenteringspakken?
Pakken inneholder dette:
- 1 stk 2 liters fermenteringskrukke med 2 stk fermenteringsstener i brun farge
- 1 stk 2 liters fermenteringskrukke med 2 stk fermenteringsstener i beige farge
Hvordan behandle fermenteringskrukken før og etter fermentering
Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:
- Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
- Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
- Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
- Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
- Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
- Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
- Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
- Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
- La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
- Det beste trikset er å vaske med eddik og vann.
- Når du legger de 2 fermenteringstenene oppå kålen, hindrer du at luftboblene går ned i krukken. Stamp massen ned så godt du kan, for å skape et anaerobt/lufttett miljø inni kålen. Luftboblene som dannes under fermenteringen slippes ut gjennom lokket. Hell vann i vannrennen etter at du setter på lokket. Luft slipper ut av krukken, men ingen luft slipper inn. Dette er bra for vellykket fermentering.
Interessert i gratis fermenteringsoppskrifter: Gratis Ebok fra Annelies Schöneck kan lastes ned her
Vekt | 4000 g |
---|---|
Dimensjoner | 50 × 50 × 40 cm |
Bruk og oppbevaring | <h2><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 12pt;">Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering</span></strong></span></h2> |
Reviews
There are no reviews yet.