Kombucha krukke med stativ og kran 4 liter
kr 689,00
Lag kombucha i en lekker 4 liters håndblåst glasskrukke du kan tappe fra hver dag. Et lekkert trestativ følger med.
På lager
Om Kombuchakrukke med stativ og kran
Lag kombucha i en lekker 4 liters glasskrukke du kan tappe fra hver dag. Krukken rommer 4 liter og det følger med det lekkert trestativ.
Dette inneholder pakken:
- 4 liters glasskrukke laget av hundlaget munnblåst glass
- Siikonlokk med karbonfilter- sørger for luftsirkulasjon og minimerer lukt fra krukken. Lokket er i fargen beige.
- Timer til å følge med på tiden
- Trestativ
- Kombucha oppskrifthefte
Hvordan du bruker kombucha krukken
- Lag svart te med sukker.som du kjøler ned
- Hell den nedkjølte teen i krukken
- Tilsett kombuchastarer elelr en scooby du har
- Fermenter i 7-10 dager
- Tapp kombucha fra kranen
Det du selv trenger er å ha ingrediensen til å lage kombucha.Se oppskrift under.
Hvordan lage kombucha selv:
- 1 kombucha starter (hele flaskens innhold på 100 ml) elelr en scooby du har fra før.
- 50 g sukker
- 9 dl vann
- 2 ts (eller 2 teposer) svart te/ teblader
Lag 2 dl te og løs opp sukkeret. Kjøl alt ned. Hell dette i en stor glasskrukke. Tilsett resten av vannet (7 dl). Tilsett til slutt kombucha starteren. Sett på lokket som gjør det mulig at luft kommer inn/ut, og fluer ikke kommer inn. La det står å fermentere i 7-14 dager. Scobyen vil begynne å vokse på toppen av væsken. Når kombuchaen er ferdig, ta vare på scoobyen og 100 ml av kombuchaen til å brukes i neste batch. Kombuchaen kan drikkes med en gang, eller lagres på flaske i kjøleskapet til 2. gangs fermentering. Bruk aldri redskap av metall når du jobber med dette.
All fermentert mat kan inneholde spor av alkohol og histaminer. Hvis du lager kombucha for barn, gravide eller ammende mødre, sjekk med legen at det er ok at de drikker det.
Vekt | 3000 g |
---|---|
Dimensjoner | 80 × 30 × 60 cm |
Reviews
There are no reviews yet.